Confidentialitate

Politica de confidentialitate

  • Ce trebuie sa sti despre cookie

             Această secțiune îți oferă mai multe informații despre ce sunt cookie-urile, cum le folosim și cum le poți gestiona atât pe site-ul nostru cât și pe alte site-uri. Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

             Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google Analytics.
    “Cookie”-urile au rolul de a facilita accesul și livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setări (limba, țara, prețuri afișate în moneda națională.

             “Cookie”-urile, pe baza informațiilor pe care le adună despre utilizatori, îi ajută pe deținătorii de site-uri să își eficientizeze produsul astfel încât acesta să fie cât mai ușor accesat de către utilizatori, de asemenea cresc gradul de eficienta a publicității online și nu in ultimul rand pot permite aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri pentru a face navigarea mai utilă.

    Ce este un “cookie”?

              Modulele cookie sunt fișiere mici care sunt trimise către și stocate în computerul dumneavoastră de paginile Web pe care le vizitați. Modulele cookie sunt stocate în directorul de fișiere al browserului dumneavoastră. La următoarea vizită a site-ului, browserul dumneavoastră va citi modulul cookie și va transmite informațiile înapoi la pagina Web sau elementul care a setat inițial modulul cookie. Pentru a afla mai multe despre aceste tehnologii și despre modul în care funcționează acestea, consultați, de exemplu, pagina allaboutcookies.org.

    Care sunt avantajele cookie-urilor?

              Un cookie conține informații care fac legătura între utilizatori și un anume website. Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex – preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului, coșuri de cumpărături sau publicitate relevanta.

    Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site

    O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:
    Cookie-uri de performanta a site-ului
    Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
    Cookie-uri pentru geotargetting
    Cookie-uri de înregistrare
    Cookie-uri pentru publicitate
    Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
    Aceste cookie-uri pot proveni de la terți.


    Ce tip de informații sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

               Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoască un browser. Webserverul va recunoaște browserul pana când cookie-ul expira sau este șters. Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet (ex: setările limbii în care se dorește accesarea unui site; păstrarea unui user logat în contul de web mail; securitatea online banking; păstrarea produselor în coșul de cumpărături)

    De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

               Cookie-urile reprezinta punctul central al funcționarii eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptata preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

               Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă ca nu veți mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferințele și interesele dvs, evidențiate prin comportamentul de navigare.

               Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor ( care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
    Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de știri, vreme, sport, hărți, servicii publice și guvernamentale, site-uri de entertainment și servicii de travel.
              Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor, preferințele de limba ( Ex: afișarea rezultatelor căutărilor în limba Română).
    Retinerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search)
    Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
    Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
    Măsurarea, optimizare și caracteristicile de Analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile derulează aceste analize a utilizării lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul userilor.


    Securitate și probleme legate de confidențialitate

             Cookieurile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. În consecința, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

             Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cat și pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt si în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

             In general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate și ștergere automata după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

    Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

             Deoarece protecția identității este foarte valoroasa și reprezinta dreptul fiecărui utilizator de internet, este indicat sa se știe ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit în mod constant în ambele sensuri informații intre browser și website, dacă un atacator sau persoana neautorizata intervine în parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate întâmpla dacă browserul se conectează la server folosind o rețea necriptata (ex: o rețea WiFi nesecurizata).

            Alte atacuri bazate pe cookie implica setări greșite ale cookieurilor pe servere. Dacă un website nu solicita browserului sa folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a păcăli browserele în a trimite informații prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizează apoi informațiile în scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiți atenți în alegerea metodei celei mai potrivite de protecție a informațiilor personale.

    Dezactivarea si refuzul cookie-urilor:

            Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă ca nu veți mai primi/vedea publicitate online.

            Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poți seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă nu ești preînregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasă comentarii.

            Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regula în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tau.

            Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

    Cookie settings în Internet Explorer
    Cookie settings în Firefox
    Cookie settings în Chrome
    Cookie settings în Safari

  • Termeni si conditii

    Informatii in curs de actualizare.

  • Politica GDPR

    I. Informații generale
       Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Amplusnet Srl, cu sediul în Targu Mures. Bulevardul 1 Decembrie nr. 52 / 1, jud. Mures, Romania, în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.ioseinvest.ro. („Site-ul”)

    II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
    II.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Iose Invest va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul Iose Invest  Srl, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului. Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, Iose Invest Srl va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail. În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Iose Invest Srl, iar contul creat va fi șters automat.

    II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Iose Invest Srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

    III. Scopurile și temeiurile prelucrării
    III.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Amplusnet Srl prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

    • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Iose Invest Srl, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
      Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Iose Invest Srl, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor https://####.ro/termeni-si-conditii/. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Iose Invest Srl.
    • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Iose Invest Srl în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.
      Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Iose Invest Srl de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.
    • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Iose Invest Srl, prin intermediul Site-ului.
      Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

       Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

       Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

    • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.
      Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Iose Invest Srl de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

    III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Iose Invest Srl prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

    • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Iose Invest Srl, prin intermediul Site-ului.
      Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

       Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

       Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

    • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.
      Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Iose Invest Srl de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

       Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

    IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele
       Ca principiu, Iose Invest Srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

       În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Iose Invest Srl (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

       În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, Iose Invest Srl va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

       Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Iose Invest Srl va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Iose Invest Srl pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

     V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal
       Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Amplusnet Srl poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Iose Invest Srl în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

    pentru administrarea Site-ului;
    în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Iose Invest Srl prin intermediul Site-ului;
    pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
    pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
    pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
    atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc. 

    VI. Transferul datelor cu caracter personal
       Datele cu caracter personal furnizate către Iose Invest Srl pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

    VII. Drepturile de care beneficiați
       În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

    dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Iose Invest Srl, conform celor descrise în prezentul document;
    dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Iose Invest Srl cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
    dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Iose Invest Srl a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
    dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
    în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
    datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
    Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Iose Invest Srl să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
    dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
    prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
    operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
    persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
    dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Amplusnet Srl către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
    dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Iose Invest Srl sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Iose Invest Srl poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
    în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
    dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Logare clienti

Contact

S.C Iose Invest S.R.L

Adresa: Pitesti Bd. I.C Bratianu Bl.D6 parter

Tel/Fax: +40348.451.177

Email: office@ioseinvest.ro

Program: Luni-Vineri 09.00-19.00

         Sambata 10.00-13.00

         

Harta


Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Search